x

UDAJE SE STANIJA!

O izabraniku kojeg Stanija Dobrojević (32) ima u Americi se spekuliše mnogo, a ona u posljednjem intervjuu otkriva da on želi da bude sa njom i pored toga što je pročitao sve i svašta o njoj u domaćim medijima, koristeći ``Google translate``.

- Nije da mogu da ga vrtim oko malog prsta kao što sam sve svoje bivše mogla. Ne može da bude sve po mome. Zato mi je on ogroman izazov. Želim da zavladam tamo gdje mi niko ne da - ispričala je Stanija za ``Hit``, dodajući da ne smije da priča ništa o njemu ili poslovima kojima se bavi.

 

Dobrojevićeva ističe da je kupila novi automobil sama sebi, zaradom od pjevanja, kao i da ne voli kada joj dečko kupuje skupocijene stvari.

 

- Stavila sam mu do znanja da više volim da me obraduje nekim putovanjem. Želim da imamo uspomene. Nije da ne volim da imam lijepu haljinu, nakit, ali bih više voljela da potroši na nas za nešto što ću pamtiti, a ne na torbu. Za tri mjeseca će izaći novi model i poželjeću da je mijenjam - nastavila je Stanija, a zatim iznenadila priznanjem:

 

- Najvjerovatnije ću se udati u 2018. godini, ali ne smijem ništa unaprijed da pričam.

 

Stanija Dobrojević je najpoznatija srpska starleta i pobjednica 6. sezone rijalitija ``Farma``. 

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.