x

UDOVICA BATE ŽIVOJINOVIĆA NAPUSTILA SRBIJU: Na nagovor kćerke otišla iz Beograda!

Supruga pokojnog Velimira Bate Živojinovića, Julijana Lula Živojinović napustila je Srbiju. Lula najprije nije željela da ode iz Beograda, ali je na nagovor kćerke shvatila da je to najbolje rješenje. Julijana Lula Živojinović, supruga pokojnog Velimira Bate Živojinovića, napustila je Srbiju. Kako saznaje Kurir, Valterova udovica otišla je kod kćerke Jelene na Kubu.

Lula još ne može da se pomiri sa smrću slavnog glumca, pa je odlučila da praznike ne provodi sama u Beogradu. Međutim, njen boravak na Kubi neće biti kratak. Tamo će ostati najmanje do proljeća.

 

- Jelena je zvala Lulu da dođe u Havanu, pa su odlučile da bi bilo najbolje da tamo provede zimu. Da je ostala u Beogradu, sama bi dočekala praznike. Ovo će joj biti prvi Božić bez Bate, što joj veoma teško pada. Najprije nije željela da ide kod kćerke, ali je na kraju shvatila da je to najbolje rješenje. Da je ostala u svom stanu, vjerovatno bi Novu godinu dočekala u suzama. Nije navikla da bude sama, Bata je uvijek bio uz nju - kaže naš izvor.

 

Naša saznanja potvrdila je Lulina prijateljica i komšinica Eva Ras.

 

- Rekla mi je da joj mnogo nedostaje Bata i da će kod Jelene biti bar tri mjeseca. Svaki susret sa smrću je mnogo težak. Lula je pobjegla u pokušaju da joj tamo bude bolje nego ovdje. I ovdje i tamo je sve podsjeća na njega, ali eto, ajde malo da promeni. Ne čujemo se otkad je otišla na Kubu, ali viđamo se kad je u Beogradu. Uz Jelenu će bar pokušati da se nasmije iako je ta bol koju osjeća neizlječiva. Često smo se sretale na pijaci. Nedostaje mi, zajedno smo od 1962. godine - rekla nam je glumica.

 

Pozvali smo i Lulu, ali ona nije odgovarala na naše pozove. Podsjetimo, Bata Živojinović preminuo je u maju, u bolnici u Beogradu nakon duže i teške bolesti. Doajen jugoslovenske i srpske kinematografije sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.