x

UHAPŠEN BRATANAC VESNE ZMIJANAC: Brutalno prebio suprugu pred komšijama!

Petar Zmijanac, bratanac Vesne Zmijanac koji živi u Zagrebu, pretukao je nevjenčanu suprugu Ivanu, zbog čega je mjesec dana bio u pritvoru. Taj incident odigrao se u januaru, kad su mještani naselja Gajnice policiji prijavili da nepoznati muškarac brutalno tuče ženu naočigled troje maloljetne djece.

Tada je interventna jedinica odmah uhapsila nasilnika i sprovela ga u Županijski sud na saslušanje. Kako su objavili hrvatski portali, umjesto da se pokaje zbog krivičnog djela koje je počinio, Petar se istražnom sudiji pohvalio da mu je Vesna Zmijanac tetka, ali to mu nije pomoglo. Morao je da odleži kaznu od mjesec dana pritvora u istražnom zatvoru Remetinec, kako ne bi uticao na svjedoke ili ponovio krivično djelo.

 

Na saslušanju je kao opravdanje za prebijanje supruge rekao da ga je iznerviralo to što je u alkoholisanom stanju odvela djecu u park po hladnoći, i to sat vremena prije ponoći.

 

Pošto je odležao kaznu, Petar se vratio u stan u kom živi sa Ivanom i djecom. Neko vrijeme nije pravio probleme, sve do prije nekoliko dana, kad su komšije ponovo pozvale policiju zbog galame i vriske koja je dopirala iz njihovog stana.

 

- Petar nije priveden jer je Ivana negirala da ju je maltretirao. Ona je policajcima rekla da je njen suprug vikao jer se iznervirao zbog prenosa utakmice. Kako god, Petra uskoro očekuje suđenje u Županijskom sudu zbog više krivičnih djela nasilja u porodici - rekao je ``Kurirov`` izvor iz Hrvatske.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.