x

UHAPŠEN DRVOSJEČA IZ BOSNE: Žena raskrinkala i prijavila policiji muža pedofila!

Muškarac N. Ć. (48) iz Pećinaca u Srbiji, a koji je porijeklom iz BiH, uhapšen je zbog sumnje da je posjedovao 110 kompakt-diskova i kompjuterski hard-disk s por*ografskim sadržajem u kojem su zloupotrijebljena djeca, prenosi Kurir. 

Krivična prijava

 

Por*ografski materijal pronađen je u utorak pretresom stana u kojem N. Ć. živi sa suprugom i maloljetnom kćerkom, a od njega je oduzeta i lovačka puška, za koju nije imao dozvolu. Protiv osumnjičenog je podnijeta i krivična prijava za nelegalno posjedovanje oružja i određen mu je pritvor do 30 dana.

 

Prema nezvaničnim informacijama uhapšenog N. Ć. prijavila je supruga, koja je nekoliko godina mlađa od njega i s kojom ima kćerkicu u prvom razredu osnovne škole.

 

Žena je sasvim slučajno pronašla jedan disk i šokirala se kada je vidjela da je riječ o dječijoj por*ografiji. Odmah je pozvala policiju, ali sudeći prema njenoj reakciji, nije imala ni predstavu da ti diskovi pripadaju njenom suprugu. Pretresom stana osumnjičenog pronađeno je 110 kompakt-diskova i kompjuterski hard-disk s por*ografskim sadržajem.

 

Kod N. Ć. je pronađena i lovačka puška koju je imao u ilegalnom posjedu.

 

- Vidio sam da nose kompjuter i pušku pomislio sam da je možda riječ o porodičnom nasilju. Nikada mi na pamet ne bi palo da se N. Ć. bavi takvim stvarima. Pa i on ima kćerkicu, kazao je novinarima zgranuti komšija.

 

On dodaje da je osumnjičeni pedofil dobar radnik i čovjek, kao i da mu je ovo drugi brak i da ima unuče iz prvog braka.

 

- Doselio se iz Bosne, podigao kredit za stan i kola. Radio je kao čuvar noću, a danju bio drvosječa, kazao je novinarima komšija i dodao da je uhapšenog N. Ć. viđao svaki dan jer stanuju ulaz do ulaza.

 

Nevjerica komšija

 

Komšinica koja živi u istoj zgradi kaže da nije znala razlog zbog kojeg je N. Ć. uhapšen.

 

- Nikada se nije čula galama iz njihovog stana. Djeluje mi kao stabilan čovjek, ne razumijem zašto bi on to radio. Ne znam, ali sve mi djeluje kao da mu je podmetnuto. Možda mu je baš supruga to namjestila. Ko zna, treba sve dobro ispitati, kazala je novinarima L. M.

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.