x

UHVAĆEN NA DJELU: Aca Lukas u gej akciji, i to sa svojim kolegom! (FOTO)

Aca Lukas i Radiša Trajković Đani našli su se u centru gej akcije, i to pred očima supruga Sonje i Slađane.

Naime, Lukas i Đani danima su se dogovarali da će zajedno otići na nastup trudne Seke Aleksić i konačno se provesti za svoj groš. Oni su se na jednom poznatom beogradskom splavu pojavili držeći se za ruke, kao da su ljubavni par. Trajković je uvijao kukovima dok je hodao i pućio je usne, pa je djelovalo da je on „djevojka“, dok se Lukas cijepao od smijeha. Njihove žene su sve vrijeme išle iza njih, ali se u njihov odnos nisu petljale.

 

- Ovaj moj je nenormalan. Šta mu sve neće pasti na pamet - dobacila je Đanijeva žena Slađa.

 

Kada su se smjestili u separe, pozdravili su Seku, naručili piće i počeli da se provode. Đani je nazdravljao pivom, a Lukas nije ispuštao čivas iz ruke. Radiša se u jednom momentu Aci unio u facu i napućio se, kao da je želio da ga poljubi. Folker se zasmijao, zatim je kolegi uzvratio pućenje, ali poljubac ipak nije pao.

 

Kada im je dosadilo da se zabavljaju jedan s drugim, navalili su na svoje supruge. Lukas je cmakao Sonju, kojoj baš i nije bilo prijatno. E, zato Đaniju ništa nije bilo neprijatno. Čak je svoju ženu hvatao za grudi.

 

Sonjina kćerka Sofija sve vrijeme je na splavu đuskala s drugaricama i uživala u nastupu Seke Aleksić, koja je ponosno pokazivala trudnički stomak.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.