x

UHVAĆENI NA DJELU: Kija je priznala Slobi tajnu zbog koje će Luna plakati danima!

Od kako je u ``Zadrugu`` ušla Kristina Kockar više ništa nije isto. Ona se non-stop mota oko svog supruga, a to i te kako smeta njegovoj djevojci Luni Đogani. Blogerka se noćas posvađala sa Slobom zbog Kije, a tek ne bi progovorila sa njim kada bi znala za ono što se desilo prije nekoliko dana.

Kada su u ponedjeljak bili u redu za kupovinu Kija i Sloba dugo su razgovarali. Bilo je priče o svemu što se desilo, o zajedničkim ljudima koje poznaju, a tom prilikom Radanović je saznao od svoje žene da je blizak član njene porodice u bolnici, što ga je iznenadilo.

 

Dok su bili u redu, desilo se i nešto što je rijetko ko primijetio. Kija je u jednom momentu svom suprugu, nakon što je doživjela prevaru od njega sa Lunom Đogani, izjavila ljubav. Podsejtimo, Kija tvrdi kako je nakon pjevača našla novog dečka, zbog čega se Sloba svađao sa ženom.

 

- Volim te! - prošaputala je Kija u jednom trenutku Slobi.

 

Kristina Kockar nije mogla da izdrži više, zbog čega je svom još uvijek zakonitom suprugu rekla ove dvije veoma bitne riječi. Kako će reagovati njen dečko na ovo, to ćemo vidjeti u danima ispred nas, ali jedno je sigurno, a to je da se ovo neće svidjeti Đoganijevoj. Ona je u noći kada je ušla Kija, Slobi rekla da njihova veza puca ako joj on nešto prećuti, a ovo joj je prećutao.

 

Kako je izgledao trenutak, kada je Kija svom voljenom priznala da i dalje osjeća nešto prema njemu, možete pogledati u ovom videu.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.