x

UKLETA LUTKA O KOJOJ PRIČA REGION: Košta 13 eura, a evo zašto je niko NE SMIJE KUPITI!

U hrvatskim oglasima pažnju javnosti nedavno je privukao oglas o prodaji ``uklete lutke``, koje se vlasnik očajnički pokušava riješiti zato što mu - ne da spavati. Lutku prodaje za 13 eura.

``Prodajem oko 100 godina (možda i stariju) lutku, besprijekorno očuvanu, bez ikakvih oštećenja, s originalnom odjećom. Navodno je iznimno vrijedna, no ne želim je imati više u svojoj blizini.

 

Držao sam je u podrumu u kutiji jer su psi stalno lajali na nju, a tu i tamo se iz nje znao čuti šapat ili glasić koji nam noćima nije dao spavati. U potpunosti je nezapaljiva, u što smo se nekoliko puta i sami uvjerili. Već sam je dva puta bio poklonio, no oba puta mi je bila vraćena jer su se ljudi bojali biti u njezinoj blizini.

 

Pokušao sam je i baciti u kontejner, ali onda sam je po povratku doma zatekao kako sjedi u fotelji kao da nikad nije ni bila bačena. Jednom smo pozvali župnika da blagoslovi lutku, međutim, pozlilo mu je čim ju je poškropio svetom vodicom i počeo moliti, pa je brzo izjurio iz kuće, poslije čega nam se više nije javljao. Sve nam je to vrlo stresno, pa sam je odlučio prodati za simboličnu cijenu``, napisao je nesretni vlasnik u oglasu, uz sljedeću napomenu: ``Prednost imaju kupci izvan Hrvatske ili daleko od Samobora i Zagreba``.

(avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.