x

UMALO NEPOKRETAN: Aco Pejović progovorio o bolesti!

Aco Pejović prvi put je progovorio o zdravstvenim problemima sa kojima se nosio tokom ljeta. Pjevač je prije nekoliko nedjelja završio u postelji, a kako je za samo mjesec dana imao 34 zakazana nastupa, Aco je morao da se obrati ljekaru.

- Pao sam u krevet, nisam imao snage da ustanem iz kreveta. Do te mjere je to bilo, da više ni infuzije nisu pomagale. Stiglo me je, od jula do avgusta imao sam više od četrdeset nastupa. Svake godine kažem da iduće neće biti tako, ali sada obećavam da ću da povučem ručnu  i da ću smanjiti to zbog sebe. Noć je ta koja odbija čovjeka, povući ću ručnu - rekao je Pejović za ``Pink.rs``.

 

Pjevač se osvrnuo i na stanje supruge Biljane.

 

- Ona je imala problem koji nije imao veze sa načinom života, kod nje je urođena aneurizma. Hvala Bogu, sada je u najboljem redu – vratila se poslu, ista je ona stara. Ne pije lijekove i nema ograničenja, iako su mnogi pisali da ne smije da jede određene stvari - rekao je Aco.

 

Takođe, Aco je dugo muku mučio sa viškom kilograma, a rekao je da mu je tu borbu najviše otežavala sklonost da popije koju čašicu. Ipak, sav trud se isplatio, pa odnedavno ponosno šeta vitku figuru.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.