x

UMALO PALA KRV, ZABRANITE FARMU DOK NIJE PALA MRTVA GLAVA: Ivana Šašić pokušala da ubije Staniju!

Ivana Šašić je pod uticajem alkohola htjela da gađa Staniju stolicom i pritom joj prijetila smrću. Televizije se ne obaziru na upozorenja REM. Izgleda da čekaju da neko bude ozbiljno povrijeđen, ili ubijen kako bi se rijaliti prekinuli. Nekoliko minuta nakon sukoba Ivane i Stanije desio se haos kada je Kristijan nasrnuo na Radeta, zbog čega je izbačen.

U srijedu uveče je bilo nekoliko incidenata na Farmi, a pala je i prijetnja smrću. Ivana se posvađala sa Stanijom i pritom joj prijetila da će je ubiti i to nekoliko puta.

 

Da alkohol i tablete konzumiraju u neograničenim količinama, govori i Ivanina reakcija kada je Kristijan pokušao da je spriječi u namjeri.

 

Stanija joj je rekla da se stidi ženskog roda jer Ivana konzumira lijekove i alkohol i ne ponaša se pristojno. ``Majka dvoje djece tako da se ponaša, to je strašno``, rekla je Stanija, dok je Ivana na te riječi prosto poludjela i krenula da vrijeđa starletu.

 

``Ti si ku*va, drolja! Vidjećeš kad budeš majka kako ćeš da se ponašaš``, vrištala je Ivana i krenula na Dobrojevićevu, a Kristijan ju je zadržao.

 

Golubović je pokušavao da smiri pjevačicu, sve vrijeme je držeći za struk dok se ona koprcala u želji da prebije Staniju.

 

Sve se ovo dešava pred ostatkom farmera koji su mirno posmatrali ovo svađanje i nasilje. Izgleda da su navikli na nasilničko ponašanje i prostakluk.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.