x

UMIRE...Tajčin muž saznao koliko mu je života OSTALO - zavladala tuga!

Suprug pjevačice Tatjane Kameron poznatije kao Tajči, Metju Kameron, već neko vrijeme vodi bitku za život.  Njemu je dijagnostifikovan rak pluća, a Metju se sada javno obratio svojim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama i otkrio kako napreduje terapija. 

Kako kaže, ljekari su mu saopštili da tablete koje bi trebalo da spriječe aktivnost proteina koji podstiče dalji razvoj karcinoma, pacijentima u prosjeku produžava život tek za 12 mjeseci. 

 

- To je bio prvi dan u kojem sam doslovno plakao zbog tuge. Ranije sam plakao zbog ljubavi, ali nikad zbog tuge. Mislio sam na sina Blejza i to me uništilo. Blejzu je 11 godina. Jedanaest je premalo. Nije ni 46 previše, ali nekako je 11 premalo da ostaneš bez oca. Svaki put kad bih pomislio na njega, slomio bih se - napisao je Metju.

 

Kako je dalje naveo, uspio je da od ljekara izvuče informaciju o tome koliko dugo pacijenti na ovoj terapiji mogu da žive. 

 

- Govorio mi je: ``Imali smo pacijente koji su živjeli i do pet godina i jednog koji je živio devet``. Pritisnuo sam ga i pitao: ``Ali koji je prosjek, koliko u prosjeku djeluje?`` Pogledao me je i rekao: ``12 mjeseci``. Znao sam da sam to tražio, ali moja fizička reakcija bila je kao da me udario u stomak što je jače mogao. Dvanaest mjeseci nije dovoljno. Deset godina nije dovoljno kad odbrojavate. Ne želim odbrojavati. Borim se s idejom o odbrojavanju - napisao je.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.