x

UNDP i Profesor Atom organizuju nagradni konkurs ”Mladi za pametnu energiju”!

Kako koristimo energiju i razmišljamo li o uštedama i budućnosti planete? Ima mnogo načina za efikasnije korištenje energije, a koji je vaš?

Ukoliko ste kreativni, volite brinuti o planeti Zemlji i pametno koristiti energiju, Profesor Atom vas poziva da se prijavite na natječaj “Mladi za pametnu energiju”, koji organizuje Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

 

Pravo na učešće u natječaju imaju sve osobe mlađe od 18 godina sa područja Bosne i Hercegovine, tako što će u periodu od 17.10.2014. do 17.11.20014. godine na Facebook stranici Profesora Atoma, https://www.facebook.com/Profesor.Atom putem privatne poruke poslati fotografiju ili crtež koji oslikava način na koji pametno koriste energiju, uz priloženi kratki opis kreativnog rada i lične podatke. 

 

”Pozivam sve one koji pametno koriste energiju i žele pokazati svoj takmičarski duh, da na što kreativniji način kroz fotografiju ili crtež pokažu svima način na koji treba efikasno koristiti energiju. I zapamtite, ovo nije igra u kojoj je bitno samo učestvovati, bitno je štediti i pametno koristiti energiju. Za najbolje i najkreativnije prijave spremili smo zanimljive i korisne nagrade, a nagrada za sve koji budu učestvovali je sigurna budućnost planete i očuvana priroda koja će nam biti zahvalna.”, kazao je Profesor Atom, prijatelj djece i planete Zemlje.

 

Stručni žiri odabrat će pobjednike nagradnog konkursa, čija imena će biti objavljena 21.11.2014. godine na Facebook stranici https://www.facebook.com/Profesor.Atom.

 

UNDP je za pobjednike spremio zanimljive i korisne nagrade, male znanstvene pribore. 

 

Više informacija o konkursu i pravilima učestvovanja potražite na Facebook stranici Profesora Atoma.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.