x

UPOZNALA GA NA INTERNETU: Hvalio joj se veličinom svog ``ponosa``, a onda kad su došli blizu crkve...

Na suđenju se moglo čuti da je Peggie upoznao navodnu žrtvu putem jedne online platforme za upoznavanje. On se hvalio veličinom svog «ponosa», prije nego što je navodno silovao mladu ženu (21), koju je upoznao na Internetu. Navodno silovanje dogodilo se na zemljištu katedrale u Brisbaneu u Australiji.

Muškarac po imenu Mitchell Cameron Peggie (26), izjasnio se pred sudom da nije kriv za optužbe koje se odnose na silovanje i se*sualni napad.

 

Prvog dana suđenja pred Sudom Distrikta Brisbane, moglo se čuti da je Peggie upoznao navodnu žrtvu putem online platforme za upoznavanje Oasis.

 

VIŠE OD 200 TEKSTUALNIH PORUKA. Dogovorili su sastanak nakon što su izmijenili više od 200 tekstualnih poruka, u kojima je mladić pisao djevojci da voli «grub s*ks» i da želi upoznati djevojku sklonu avanturama.

 

Njih dvoje su se sreli u jednom ugostiteljskom objektu u gradu, a on joj je poričao o veličini svog organa, nakon čega su krenuli da prošetaju. A onda je uslijedio užas! 26-godišnjak je tokom šetnje nekoliko puta dirao po zad*ici studentkinju, što je sve završilo u blizini crkve. Tada ju je prislonio uz kameni monument i počeo je dirati.

 

LINIJA ZA POMOĆ. Ona ga je odgurnula i rekla mu:

 

- Ja nisam tako laka cura, moraš da radiš da bi to dobio. Ja nemam se*s na prvom sastanku.

 

On ju je onda prislonio uz zid crkve i ironično rekao: «Ja radim na tome!» Zatim ju je uhvatio za vrat, okrenuo njeno tijelo i silovao je protiv njene volje. Poslije toga ga je ona odvezla njegovoj kući, ali je odbila da uđe i pozvala liniju za pomoć. Suđenje se nastavlja.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.