x

UPUCANA GLUMICA ULAZI U PAROVE 6: Ali to nije sve! Ovo je spisak novih stanara vile!

Večeras počinje spektakularna šesta sezona rijalitija ``Parovi``, a konačno se zna i spisak učesnika. U vilu će ući mnogi poznati rijaliti-igrači, među kojima su Zmaj od Šipova, Vesna Rivas, Miljana Kulić, Aleksandra Subotić, Lepa Lukić, Era Ojdanić, a najavljivan je i naknadni ulazak velikih pjevačkih zvijezda Mire Škorić i Miloša Bojanića.

Takođe, produkcija je najavila da će u vilu ``Parova`` ući poznati političar i višedecenijski poslanik u parlamentu, kao i najpoznatiji doktor sa naših prostora, Vojislav Šešelj.

 

Veliko iznenađenje je i ulazak čuvenog balkanskog doktora, a svi su šokirani i viješću da će u ``Parove`` ući Ivana Panzalović koju je nedavno ranio vjerenik.

 

Produkcija je spremila brojna iznenađenja za gledaoce, ali i učesnike, koji će uživati u većem komforu nego ranije. Takmičari su naoštrili kandže za novu borbu, a kako sajt ``Republika`` najavljuje, rijaliti-zvijezda Nenad Marinković Gastoz oduševljen je što će u vilu ``Parova`` ući njegova bivša djevojka Zorica Dukić.

 

Kako oni prenose, Gastoz planira da se pomiri sa Zoricom u rijalitiju i zaprosi je jer je shvatio da je ona prava žena za njega.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.