x

URAGAN UDARIO U LUKSUZNO ZDANJE: ``Irma`` progutala Breninu vilu od milion eura!

Folk zvijezda Lepa Brena preživljava veliku dramu zbog uragana Irma. Uragan je pogodio Saut Bič, elitni kvart Majamija u kom pjevačica ima vilu. Prema tvrdnjama izvora sa lica mjesta Brenina luksuzna kuća od skoro milion eura pretrpjela je već jedan udar, koji je napravio ogromnu materijalnu štetu, a Živojinovići strahuju od novog talasa.

Naime, uragan Irma prouzrokovao je nezapamćeno nevrijeme koje nije viđeno u historiji Amerike, a po prognozama bilo je jasno da će zahvatiti folkerkinu kuću, koja je smještena uz samu obalu okeana.

 

Kako navodi izvor blizak pjevačici, Brena je kontaktirala sa prijateljima u pokušaju da evakuiše stvari pred nalet uragana, ali nije uspjela.

 

``Kada je vidjela kojom brzinom uragan ruši sve pred sobom, Brena se mnogo zabrinula šta će biti sa vilom u kojoj njena porodica provodi mnogo vremena. Odmah je pozvala prijatelje iz komšiluka na Floridi da iznesu stvari i svu pokretnu imovinu kako bi spasli šta se spasti može, iako je platila osiguranje da bi nakon cunamija pretrpjela minimalnu štetu. Zvala je i Vesu Jevrosimovića vlasnika ``Komtrejda``, koji odmah do nje posjeduje penthaus, da se sa njim posavjetuje kako najbolje da sačuvaju imovinu. Međutim, veliki problemi u evakuaciji stvari otežala je činjenica da se gotovo 250.000 ljudi već evakuisalo iz tog dijela Floride, te je bilo dosta kasno da se bilo šta preduzme``, ispričao je izvor.

 

Najveći udar se dogodio sinoć, a Brenina kuća je pretrpjela veliku štetu. Osim njene vile, uragan je zahvatio cijeli Saut bič, a šteta se mjeri u milijardama.

 

Inače, Brenina kuća vrijedna je više od milion eura, ima 400 kvadrata u skupom kvartu u Majamiju i nalazi se na obali okeana. Vila u Majamiju bila je dom u kome su živeli Stefan i Filip Živojinović tokom studiranja, a sada je ona namijenjena za porodične odmore. 

 

Brenine komšije u Majamiju su Ivana Berendika, bivša članica grupe ``Models``, inače žena Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača Gugla, kao i Veselin Jevrosimović, čiji luksuzan stan košta 1.370.000 eura.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.