x

USRED EMISIJE PROZVAO DIREKTORA GRANDA: Aca Lukas u emisiji otkrio kako Saša Popović...

Kako se takmičenje „Zvezde Granda“ približava kraju, svaki član žirija ima svog favorita, pa je tako Aca Lukas pokušao da odbrani svog i to od kritika direktora „Granda“ Saše Popovića. Kada je Saša rekao takmičaru da se nije lijepo obukao i da sa takvom garderobom izgleda mnogo starije, reagovao je pjevač.

- Dečko, ti si se dobro obukao i meni se dopada. Ti imaš svoj stil i ne treba da ga mijenjaš! Ali dobro, ako Saša već ima primjedbe, onda ga treba poslušati. Čovjek ima ukusa, kako neko ko ima i firmirane gaće može da se ne razumije u modu. Ipak je Saša stručnjak - rekao je Aca. Na njegovu konstataciju nadovezala se Zorica Brunclik.

 

- Da li si ti, Aco, upravo rekao da Popović ima ukusa, tačnije da se razumije u modu? Čovjek koji je rekao da imam na glavi mrtvu kokošku?! Nemoj da me razočaraš! Za paunovo pero on je rekao da je mrtva kokoška, molim te, koji ukus. Dečko, ti se oblači tako, mnogo si lijep i super ti je stajling - izjavila je pjevačica.

 

Popović na ove prozivke nije ostao ravnodušan, pa je želio da se odbrani i objasni zašto je takmičaru uputio modnu kritiku.

 

- Zorice, ja da sam rekao da imaš živu kokošku na glavi, opet bi bio problem. Želim da objasnim samo, dečka sam vidio u majici i farmerkama i izgledao je mnogo mlađe. Zato sam rekao da ne oblači sako i košulju jer djeluje mnogo starije, a lijep je dečko i treba da se oblači u skladu sa svojim godinama. To je bio moj savjet, a ne naređenje. Svako ovdje može da se oblači kako hoće, ne utičem ja na to - objasnio je direktor „Granda“.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.