x

UŽAS: Djevojčica (9) iz okoline Niša slala nage fotke i snimak pedofilu iz Beograda!

Beograđanin (26) je od djevojčice (9) iz okoline Niša tražio da mu mobilnim telefonom šalje svoje golišave slike, zbog čega je policija protiv njega podnijela krivičnu prijavu. Maloljetnica je to učinila, a kada su njeni roditelji u telefonu vidjeli nage fotografije svog djeteta, odmah su prijavili slučaj policiji.

Kako saznajemo, on je poslije istrage identifikovan u zajedničkoj akciji niške i beogradske policije, nakon čega je protiv njega podnijeta prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično djelo prikazivanja, pribavljanja i posjedovanja por*ografskog materijala i iskorištavanja maloljetnog lica za pornografiju.

 

Kako nezvanično saznajemo, pošto je otkriven, osumnjičeni se pravdao da nije znao da komunicira sa devetogodišnjom djevojčicom, već je mislio da je sa druge strane mobilnog telefona djevojka stara 25 godina?!

 

Prema njegovoj priči, oni su stupili u kontakt preko jednog sajta za upoznavanje tako što je on kontaktirao  djevojku čija mu se profilna slika dopala, a koja mu je rekla da ima 25 godina. Nakon toga su razmijenili brojeve mobilnih telefona i nastavili da se dopisuju preko „Vibera“.

 

Kada mu je poslala svoju fotografiju na mobilni telefon, osumnjičeni je tvrdio da, navodno, nije vidio lice najbolje jer je slika bila loša, pa je i dalje vjerovao da komunicira sa odraslom osobom, a ne sa djetetom.

 

- On se pravdao da mu ništa nije bilo sumnjivo jer su vodili razgovor o sek*u, pa je mislio da se radi o odrasloj osobi. Kada ga je pitala da li je imao se*s, rekao je da nije, a kada je isto pitanje postavio njoj i dobio odgovor da ni ona nije imala se*s do sada, zatražio je da mu pošalje svoju golu fotografiju. Dobio je na mobilni telefon snimak od nekoliko sekundi na kojem se ona dodirivala po tijelu, a poslije toga i snimak njenog lica. Na pitanje da li hoće da se ženi on je odgovorio da nema novaca za to, ali mu je ona predložila da kontaktiraju popularnu TV emisiju u kojoj se organizuju vjenčanja besplatno - kaže naš izvor.

 

Mladić je završio konverzaciju te večeri i legao da spava, navodno i ne sluteći da je komunicirao sa djetetom. Ali kada su njeni roditelji vidjeli slike koje je djevojčica slala telefonom, odmah su alarmirali policiju i slučaj je dobio epilog pred pravosudnim organima.

 

Za krivično djelo koje se osumnjičenom stavlja na teret zaprijećena je kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora, a u toku istrage će biti utvrđeni svi detalji ovog slučaja.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.