x

UŽAS: Htio da siluje kćerku!

Dragan Ž. (56) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je u svom stanu u Nišu, u pijanom stanju, pokušao da siluje svoju 24-godišnju kćerku. On je uhapšen i zadržan u policiji do 48 časova, a prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je kćerku seksualno zlostavljao punih 12 godina.

Osumnjičeni je 18. oktobra u alkoholisanom stanju pokušao da napastvuje kćerku čim mu je žena, majka pomenute djevojke, toga dana otišla kod ljekara.

Drama se odigrala oko 15 časova. Osumnjičeni je skinuo pantalone i donji veš i potom nasrnuo na rođeno dijete sa namjerom da je obljubi. Budući da se djevojka opirala, udario joj je dva, tri šamara. Ona se branila, pokušavala da ga u tome spriječi, ali nikako nije uspijevala. Čak ga je i ugrizla za ruku, ali otac nije popuštao“, kaže za „Alo!“ izvor blizak istrazi.

Otac monstrum nije uspio u svojoj izopačenoj namjeri samo zato što se u međuvremenu u stan vratila njegova žena i zatekla ga kako pokušava da siluje kćerku. Međutim, slučaj je policiji prijavio momak napastvovane dkevojke.

- „Policiju je alarmirao kćerkin momak, kada mu se povjerila šta je otac pokušao da joj uradi. Čim je obaviještena policija, Dragan je priveden i po nalogu nadležnog tužioca zadržan do 48 časova u policiji, nakon čega će biti izveden pred istražnog sudiju pod sumnjom da je pokušao da siluje kćerku“, objašnjava naš sagovornik.

U Nišu su se u ovoj godini desila dva silovanja i jedan pokušaj silovanja, ali je ovo prvi slučaj da se tako monstruozan čin desi u okviru porodice.

Izvor:Alo.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.