x

UŽAS: Iz Nove Pazove otišao u Ameriku zbog žene, pa je tamo UBIO!

Tina Stevanović (49), Amerikanka srpskog porijekla, pronađena je mrtva u svojoj kući u gradiću Glendejl Hajts. Policija sumnjiči njenog supruga Darka Radonjića, porijeklom iz Nove Pazove. Za njeno ubistvo sumnjiči se njen suprug Darko Radonjić (48), porijeklom iz Nove Pazove, koji je bez svijesti prebačen u bolnicu.

Policija je u utorak oko podneva dobila dojavu da su u jednoj kući pronađena dva beživotna tijela. Kada je patrola stigla, pronašla je Stevanovićevu, koja je imala više povreda nanijetih vatrenim oružjem i koja je na licu mjesta proglašena mrtvom. Njen suprug Darko Radonjić bio je još živ i odmah je prebačen u lokalnu bolnicu, gdje je hospitalizovan.

 

„Radonjić se nije budio iz kome i njega obezbjeđuje policija dok traje istraga. Njegovo zdravstveno stanje nije poznato“, prenose lokalni mediji i navode da policija nije zatekla nikog više kada je upala u kuću, kao i da nije bilo tragova nasilnog ulaska, pa se vjeruje da je Darko pucao u Tinu, pa pokušao da se ubije.

 

„Policija još nikoga nije optužila za smrt Stevanovićeve, ali takođe ne traži nikog više ko bi mogao imati veze s njenim ubistvom. Prema njima, više ne postoji bilo kakav rizik po društvo kada je riječ o ovom zločinu”, navode američki mediji.

 

U međuvremenu, njihovi prijatelji kažu da je veza Tine i Darka „počela da puca čim su se vjenčali u septembru 2015! Ipak, svi su bili u šoku kada su čuli da se on sumnjiči za ubistvo.

 

„Bila je tako pametna i staložena. Mislim da to duguje vaspitanju koje potiče iz njene domovine”, rekla je novinarima njena prijateljica Rubi Rasel.

 

Ona i Tina sprijateljile su se još 2000, kada su zajedno išle na kurs iz menadžmenta na koledžu Elmurst. Godinama su se družile i čak zajedno organizovale Darkovo putovanje kada se selio iz Srbije u gradić Glen Elin, nekoliko mjeseci prije nego što su stupili u brak.

 

„Kada su se vjenčali, sve se odjednom promijenilo. Druženje, razgovori, zezanje... sve je prestalo”, ispričala je prijateljica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.