x

UŽAS KOD VELIKE PLANE Ujak se skinuo pred sestričinom (10) i rekao joj: ``Da li znaš šta ti sad slijedi?``

Mještani sela kod Velike Plane su u šoku zbog hapšenja Z. A. (33), koji se je osumnjičen da je u petak pokušao da siluje sestričinu (10) kako bi mu rodila dijete. Međutim, prestrašena djevojčica je pokušala da pobjegne od ujaka -manijaka i sve prijavi svojoj majci i baki, koje su odmah pozvale policiju i uhapsila manijaka.

Kako piše ovaj list, kobnog dana ujak je došao u posjetu kod svoje starije sestre a sestričinu je namamio pod izgovorom da se igra s njegovim psom Medom.

 

- Uveo ju je u kuću, skinuo se i rekao joj: “Da li znaš šta sad slijedi?”. Djevojčica ga je molila da je ostavi na miru, a onda mu rekla da kod sebe ima mobilni i da će u pomoć pozvati policiju. Zatim je iskoristila trenutak njegove zbunjenosti i pobjegla. Plačući je odmah sve rekla sve šokiranoj majci i baki - priča izvor ``Alo!``.

 

Djevojčicina majka koja je još uvijek u šoku i strahu, objasnila je šta se tog kobnog dana dešavalo.

 

- Tačno je je moj rođeni brat, o kome sam vodila ručuna, kuhala mu, prala ga, htio da mi siluje mlađu kćerku! Sve to mi je priznao kroz osmijeh, tvrdeći da je s njom htio da zasnuje porodicu. On je bolestan i za njega u životu više ne želim da čujem. Mrtav je za mene i nadam se da skoro iz zatvora neće izaći, zbog moje, a i druge djece - kroz suze priča djevojčicina majka.

 

Ona kaže da su njena djeca su često odlazila u ujakovu kuću i nikada do sad nije bilo nekakvog ružnog nagovještaja, da će im nauditi.

 

- Tog dana sam otišla do lkekara i oko 14 sati me je pozvala kćerka i ispričala mi šta se dogodilo. Odmah sam doletjela i pravo otišla do njegove kuće. Pitala sam ga šta to uradi da li je normalan, na šta mi je odgovorio da uđem i da će mi sve objasniti. Rekao mi je: “Sestro, znaš li kako se prave djeca? Htio sam sa malom da zasnujem porodicu.” Poludjela sam i rekla sam mu da nije normalan i da sam ga prijavila policiji. Došlo mi je da ga ubijem, ali sam se sabrala i otišla kući. Ubrzo je došao za mnom, i pokušao da kaže kako je htio da ima porodicu. Kada su ga vidjele moje ćerke, starija je zgrabila nož iz straha. Moja svekrva ga je upitala da li je svjestan svojih posupaka, na šta je on kroz osmijeh rekao da u tome nema ništa loše i da se tako prave djeca! - rekla nam je šokirana majka djevojčice.

 

Majka djevojčice navodi da je ubrzo stigla policija koja je njenom bratu stavila lisice na ruke.

 

- On je i policajcima sve priznao. On mi je brat, ali je bolestan - ispričala je majka desetogodišnje djevojčice.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.