x

UŽAS NA NOVOM BEOGRADU: Bacili psa sa petog sprata!

Stravičan prizor keruše koja je uginula poslije pada sa petog sprata zatekli su danas oko 14 sati stanari Ulice Mileve Marić Ajnštajn na Novom Beogradu, a ono što ovu priču čini još strašnijom je sumnja stanara da je keruša namjerno bačena. Stanarka Katarina Krstić koja se našla na licu mjesta nakon što je čula dreku u svom kraju, kaže da su radnici odmah tvrdili da se pas sam provukao kroz ogradu.

- Njihova verzija priče je da je pas sam pao kroz ogradu, ali tu se se jedva i ruka provuče, a kamoli pas od 15 do 20 kilograma. Nažalost, jedan komšija koji je vikao na njih sa terase da ne rade to, nije htio da otvori vrata i da izjavu policiji. Jedna žena koja je bila takođe na terasi je vidjela radnika i kerušu, ali je okrenula glavu u trenutku samog pada, pa policija ne može da zaključi da li je stvarno pas bačen ili je sam pao - poručuje Katarina.

 

Ipak, naša sugrađanka ističe da je prema priči prisutnih majstora kuče bilo samo na terasi, zaglavilo se, a oni su pokušali da mu pomognu. U tome nažalost nisu uspjeli, te se tako situacija tragično zavšila.

 

Ona dodaje da po putanji i načinu na koji je pas ostao na zemlji nije mogao sam da padne, pogotovo što je letio 3-4 metara u lijevu stranu. Policija je izašla na uviđaj, uzela izjave od radnika koji kažu da nisu akteri ovog djela, a potom je došla i ekipa ``Zoohigijene`` i odnijela psa. 

 

- Oko 14.30 časova je naša ekipa izašla na teren i pokupila psa, međutim, nismo dobili nalog policije da radimo obdukciju, te ne znamo uzrok smrti ove životinje - poručuju iz ``Zoohigijene``.

 

Jedan od stanara zgrade u komšiluku ispričao je za ``N1`` da je pas pao na šut, vjerovatno na glavu.

 

Kaže da je, čim je ugledao šta se desilo, sišao ispred zgrade, a da je i policija ubrzo došla.

 

``Dao sam izjavu, bila su tu još dva, tri momka, uzeli su nam podatke``. I on je ispričao isto - čuo je urlik psa, pogledao kroz prozor i vidio kako pada, a na gornjim spratovima stajali su radnici - jedan ili dva.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.