x

UŽAS U BEOGRADU: Narkoman ubio majku! Iskasapio je nožem i pobjegao!

BEOGRAD - Beograđanin Milan S. (36) osumnjičen je da je ubio svoju 67-godišnju majku Zlaticu S. u njenom stanu na Vidikovačkom vijencu broj 108. Prema prvim informacijama, zločin je otkriven dva dana nakon što je Milan napao majku i izbo je nožem, kada je sinoć tokom svađe sa suprugom priznao šta je učinio. 

Zaprepašćena žena je o tome odmah obavijestila policiju, a ubica je poslije priznanja pobjegao ka Ibarskoj magistrali. Za njim su jake policijske snage pokrenule potragu i Milan do zaključenja ovog broja nije bio lociran ni uhapšen.

 

U lokvi krvi

 

- U stanu na Vidikovcu zatečeno je beživotno tijelo starije ženske osobe. Tijelo je pronađeno poslije 19 časova. Policija radi na rasvjetljavanju slučaja - kratko su sinoć saopštili iz MUP.

 

Kako Kurir nezvanično saznaje, stan na trećem spratu je bio otključan kada je policija po prijavi došla na lice mjesta, a nesrećna žena je ležala na podu u lokvi krvi, licem okrenutim nadole. Ovaj jezivi zločin šokirao je komšije stradale Zlatice, koji su za naš list kazali da je Milan bio narkoman i da je bio dosta problematičan.

 

- Za njega svi znaju da se duže vrijeme drogirao, ne znam da li to još uvijek radi. Bio je veoma nezgodan i agresivan prema majci, s kojom je doskoro i živio u stanu u kom ju je ubio. Često se svađao s njom i tukao je. Jadna žena, šta je doživjela... - rekla nam je komšinica.

 

Stanari zabrinuti

 

Ona je dodala da, inače, u njihovom kraju imaju dosta problema s narkomanima i da su stanari zbog toga veoma zabrinuti.

 

- Ne smijem dete uveče da pustim da se igra ispred zgrade, plašim se... Ne osjećamo se sigurno jer je veliki broj narkomana i dilera - rekla je ona.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.