x

UŽAS U PAROVIMA: Slađa pretukla voditeljku!

Rijaliti šou Parovi zasigurno je jedan do najgledanijih televizijskih formata u Srbiji. Sa razvojem Parova i menjanjem takmičara, mijenjala se i voditeljska ekipa. Jedna od omiljenih voditeljki svakako je Bojana Ristivojević. Ona svojim šarmom i ljupkošću zavodi gledaoce i gotovo da ne možemo naći i jednu ružnu riječ za nju na forumima ili od gledalaca.

Pored Bojane, tu su i Jovana Jeremić kao i Anđela Lakićević. Ono što je interesantno kod ovog rijalitija je to da su dvije od ove tri voditelje bile učesnice samog rijalitija, te su tako svojim šarmom i elokventnošću osvojile čelne ljude Hepija i postale voditeljke popularnog programa.

 

Jovana je brza na jeziku, oštra, te izazviva mnogo nesimpatija kod gledalaca, posebno kada ``strelja`` i ``rešeta`` njihove favorite. Ima onih koji je ne vole, ali ima i onih koji uživaju u njenim opaskama.

 

Najmlađa u ovom poslu je Anđela Lakićević. Ona je bila regularna učesnica Parova, a tokom svog učešća bila je i u ljubavnoj vezi sa Mikijem iz Kupinova.

 

Ipak, nedavno je Anđela doživela i jednu neprijatnost. Ona je jedno vrijeme bila u sukobu sa Slađanom Petrušić, pa je jednom prilikom povukla i ozbiljne batine.

 

Anđela je vodila emisiju, a Slađa koja je sjedila pored nje, ustala je i tako počupala Anđelu da je podigle sa stolice. Ubrzo su skočili ostali učesnici i spasili Anđelu!

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.