x

UŽAS U SRBIJI: Djevojka poginula od strujnog udara u kupatilu!

Trgovkinja Jovana Jočić ( 27) poginula je preksinoć u kupatilu porodične kuće u Nakovu kod Kikinde. Nejvjerovatnije je stradala od strujnog udara, jer u kupatilo ušla s namjerom da se istuširala, ali je nešto kasnije njeno tijelo pronašao otac sa tušem u ruci. 

Tačan uzrok smrti, ipak se još pouzdano ne zna, ali je, najvjerovatnije, došlo do strujnog udara čim je nesrećna žena pustila vodu u kadu.

 

- Jovana, koju smo svi zvali Joja, oko ponoći je ušla u kupatilo da se istušira, ali se zadržala neoubočajeno dugo. Pošto dugo nije izlazila, ukućani su se zabrinu, pa je otac Jovan, koji je imao namjeru da se tušira poslije nje, pokucao na vrata. Međutim, Jovana se nije odazivala. On je čuo vodu, a onda primijetio da voda dolazi ispod vrata kupatila i odmah je posumnjao da se nešto strašno dogodilo. Onda je na silu otvorio vrata i zatekao strašan prizor, nemoćno tijelo kćerke pored kade sa tušem u ruci. Izgleda da ju je ubila struja čim je pustila vodu. Jovana nije ni stigla da se istušira - pričaju komšije porodice Rosić u Nakovu.

 

Komšije sumnjaju da je uzrok nesreće, najvjerovatnije, neispravna strujna instalacija. Jovanina porodica živi u kući starije gradnje, koja se dijeli sa drugim vlasnicima. Nakovčani kažu da je njen otac, dosta strujnih kablova sam postavio, ali sumnjaju u loš kvalitete izvedenih radova.

 

- Jovana je radila kao trgovac u Kikindi. Bila je dobar radnik, pa je postala poslovođa u ``Univereksport``. Razvela se prije nekoliko godina i nakon toga, sa četvorogodišnjom djevojčicom, vratila se kod roditelja u selo. Ima još jednu sestru koja ima svoju porodicu. Strašna tragedija zadesila je Rosiće - pričaju Nakovčani.

 

Jovana Jočić će biti sahranjena na seoskom groblju u Nakovu. U Kikindi i okolnim selima, odavno se nije desila ovakva tragedija da neko pogine od strujnog udara u kupatilu.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.