x

UŽAS! ZLA SUDBINA: Provozao sina kabrioletom, pa poginuo!

SMEDEREVO - Nikola P. (52) iz Smedereva poginuo je, a njegov sin K. P. (10) teško je povrijeđen kad je njihov „opel“ kabriolet upao u šaht koji je bio ispod nivoa asfalta, tvrde rođaci nesrećne porodice i objašnjavaju da je „opel“ potom naletio na druge automobile i zakucao se u banderu. Prema njihovim riječima, Kolarska ulica, u kojoj se udes dogodio, poznata je po šahtovima koji su ulegli.

Preticao motocikle

 

- Nikola je sa sinom krenuo do grada i baš na polovini puta dogodila im se nesreća. Kako smo čuli, on je obilazio motocikliste koji su se kretali u istom pravcu kao i on. Međutim, tada je upao u šaht, koji ga je odbacio i dogodila se tragedija - pričaju rođaci.

 

Naši sagovornici navode da Nikola iz prvog braka ima kćerku i sina, a da je povrijeđeni mališan dijete iz drugog braka.

 

- U šoku smo jer je Nikola odličan vozač, koji je prošao na hiljade kilometara, a vozio je i motocikle. Naročito je bio pažljiv kad je vozio dijete. Njegov sin je, na svu sreću, bio vezan i to mu je spaslo život, a Nikola nije. Silina udarca ga je izbacila iz auta i odmah je preminuo. Obdukcija je u toku, a on bi trebalo danas da bude sahranjen - kažu rođaci.

 

Kako kažu, sva je sreća da niko drugi nije nastradao.

 

- Čuli smo da su povrijeđeni ljudi u čiji je auto udario. Ta ulica je, inače, veoma prometna i puna pješaka, hvala bogu pa se niko nije našao u tom trenutku na trotoaru.

 

Mališan stabilno

 

Nikolin sin K. P. nakon udesa je prebačen u beogradski Urgentni centar, odakle je transportovan u Dječju bolnicu u Tiršovoj.

 

- Nakon dijagnostike obavljene u KC, dječak je u popodnevnim časovima prebačen na odjeljenje ortopedije Univerzitetske dječje klinike. Dječak je u saobraćajnoj nesreći zadobio prelom lijeve butne kosti. Stanje je stabilno. U utorak je obavljen operativni zahvat na lijevoj butnoj kosti - izjavio je za Kurir dr Siniša Dučić, specijalista dječje hirurgije i dječje ortopedije.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.