x

UŽASNA SAOBRAĆAJKA: Pinkova zvezda se autom ZAKUCALA u zid - povrede OPASNE PO ŽIVOT!

Pjevačica Tamara Radmilović proslavila se u ``Pinkovim Zvezdama``. Tamara je u noći između ponedjeljka i utorka imala stravičnu saobraćajnu nezgodu kada se autom zakucala u betonski zid na putu u Loznici.  Ona je odmah hospitalizovana u nesvjesnom stanju, a juče se javila svojim prijateljima i obožavaocima iz bolnice. 

- Evo dragi moji umjesto sa nastupa, večeras vam se javljam direkt iz bolnice! Ali bitno da sam živa i zdrava i da se javljam! 18. april je moj drugi rođendan jer sam preživjela saobraćajnu nesreću zbog koje ću da promijenim mnoge stvari u svom životu! Sad je sa mnom sve ok, shvatiću ovo kao godišnji odmor! Sada mala pauza od nastupa, uskoro ćete biti obaviješteni o istim! Izvinjavam se svim ljudima koji me iskreno vole što su preživjeli traumu zbog mene! Ljubim vas - napisala je Tamara, a njeni prijatelji su joj uputili želje za brz oporavak.

 

Ona je objasnila i šta se tačno dogodilo kao i da se ne sjeća kako je sa mjesta nezgode došla u bolnicu.

 

- U povratku sa jednog rođendana u Loznici u noći ponedjeljka u jednom trenutku izgubila sam koncentraciju u vožnji i uletjela sam u jedan kanal i udarila automobilom u betonski zid. Otvorio mi se airbag i samo se sjećam da sam pala sam u nesvijest. Uopšte ne znam kako su me našli i kako su me izvukli iz kola. Samo znam da sam se probudila u bolnici nakon operacije. Pukla su mi dva rebra i bešika, ali izgleda da će biti sve u redu. Ležala sam pet dana u bolnici u Loznici i sada su me prebacili u Novi Sad. Nadam se brzom oporavku i da ću nakon deset dana izaći iz bolnice. Sve me boli, ali očekujem da ću za desetak dana napustiti bolnicu. Nakon svega, ovo mi je bila dobra životna lekcija. Moraću da promijenim neke navike od ranije. Dobro sam i prošla jer je malo falilo da igubim život jer su povrede bile na nekim opasnim mjestima - rekla je Tamara.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.