x

UŽASNO OTKRIĆE: Porodica je godinama SKRIVALA TAJNU o Dejanu, ocu koji je izbo blizance!

Dejan Krstičić (35) iz Štrpca koji je u ponedjeljak nožem izbo svoje sinove blizance, od kojih je jedan preminuo, navodno je od malena patio od psihičkih problema. Za problem je jedino znala njegova porodica koja je to krila.

– Poslije zločina su svi bili šokirani, jer Dejan nikada ranije nije bio agresivan. Imao je skladan brak sa Anom, bebe je veoma volio i brinuo se o njima. Članovi njegove porodice su rekli da je u posljednje vrijeme imao paranoični strah da će mu Albanci oteti djecu i da je, otkako je postao otac, zapao u neku vrstu depresije, ali istina je zapravo drugačija – priča jedan Krstičićev komšija i dodaje:

 

– Dejan je imao problem odmalena, ali njegova porodica nije pričala o tome. Gledali su da to zadrže za sebe. Činjenica je da je on bio tih, miran i povučen, ali takvo njegovo ponašanje, navodno, nije bilo zbog njegovog karaktera nego zbog tog poremećaja.

 

Kako dalje navodi, Dejanovi roditelji su primijetili da sa njim nešto nije u redu još dok je bio dijete.

 

– Recimo, do pete godine uopšte nije pričao. Tek kad je napunio pet godina, progovorio je. Ana mu je bila prva djevojka i u nju je gledao kao u Boga.

 

Mještani tvrde da iako je Dejan bio profesor fizičkog u srednjoj školi, da nije bio “adekvatan” da radi sa djecom.

 

– Bio je previše miran i nesnalažljiv, tako da često nije znao kako da obuzda djecu. Dešavalo se da mu cijeli razred ne dođe na čas, a on nije znao kako da postupi, pa bi savjet tražio od drugih kolega – otkriva jedan od mještana.

 

Supruga Ana nije znala da Dejan odavno ima psihičkih problema.

 

– Njegova porodica je to skrivala od svih. Nekolicina ljudi iz njihovog najbližeg okruženja znala je za ovaj Dejanov problem. Ana ga je nagovarala da ide kod psihijatra na razgovor. U početku je odbijao, ali je na njeno insistiranje i ubjeđivanje prihvatio da ode kod stručnjaka. U utorak je trebalo da Dejan i Ana odu u Kosovsku Mitrovicu kod psihijatra, ali Dejan je u ponedjeljak doživio neko pomračenje uma i napravio zlo – kaže ovaj mještanin.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.