x

UZVRAĆA UDARAC! Aleksandra Prijović odgovorila na Karleušine javne prozivke!

Aleksandra Prijović odgovorila je na oštru poruku koju joj je Jelena Karleuša jučer uputila! ``Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savjet, a ona to obriše i postavi opet sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre`` – objavila je Karleuša na svom Twitter nalogu.

Međutim, ukoliko ste očekivali da će Aleksandra reći nešto neprimjereno ili bezobrazno, prevarili ste se.

 

Aleksandra je Jeleni uzvratila, ali krajnje pristojnim komentarom.

 

– Poštujem svaku koleginicu i svima želim srećne praznike i sve najljepše u Novoj godini – rekla je Aleksandra.

 

Podsetimo, konflikt između ove dvije pjevačice izbio je 2. januara kada je Aleksandra na Instagramu objavila fotografiju sa Cecom Ražnatović što je podstaklo Jelenu Karleušu da mladoj zvijezdi Granda ostavi brutalan komentar:

 

– Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca, čiji su najbliži prijatelji i kum oteli brata tvog dečka Filipa, Stefana, za koga je plaćen milionski otkup. Tebi ovaj polusvijet i šljam ne treba. Srećna Nova i nastavi da blistaš – napisala joj je Jelena.

 

Aleksandra je potom odlučila da obriše tu sliku sa svim komentarima, na čelu sa Jeleninim, a nakon toga je ponovo objavila istu fotku uz komentar kako na svom profilu želi da vidi isključivo pozitivnu energiju.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.