x

Ubica mjesecima maltretirao osoblje Centra za socijalni rad, ovako se IŽIVLJAVAO na jednoj ZAPOSLENOJ!

Kako ``Blic`` saznaje, Marko N. (43), koji je u Centru za socijalni rad u Rakovici najprije ubio svog četvorogodišnjeg sina, a potom i suprugu od koje se razvodio Maju Đ. (38), mjesecima je maltretio zaposlene u tom centru socijalnog staranja.

- Srijeda je bio dan kada smo se zaključavali po kancelarijama kako bi pobjegli od terora koje je zavodio Nikolić - pričaju za ``Blic`` radnici Centra za socijalni rad u Rakovici ispred kojeg je Marko Nikolić (43) monstruozno ubio svog sina (4), a zatim na smrt izbo svoju ženu Maju Đorđević (38).

 

Radnici, vidno potreseni ukazali su da na torturu koju su svake srijede u periodu od 15.30 sati pa do 16.30 trpjeli od monstruma Nikolića.

 

- Njemu je bilo dozvoljeno da srijedom viđa dijete na sat vremena. Njegova žena za to vrijeme sjedila je u Centru dok je on odlazio sa dječakom u šetnju. Maje se sjećamo kao fine i mirne žene, dok je on nama pravio pakao od života - priča jedna od radnica Centra u Rakovici.

 

Zaključavanje u kancelarije, bježanje što dalje od Centra kako se sa nasilnikom ne bi sreli bio je sastavni dio srijede poslije podne radnicima ove ustanove.

 

- Ukoliko bi nas sreo na parkingu ispred tjerao bi nas u kancelarije, znao je da nas postrojava, viče na nas. Ponašao se kao da je zgrada Centra njegova. Čak je ulazio u kancelariju u koju je htio, nebitno da li mu je ulazak u nju dozvoljen ili ne, odnosno ima li neko od kolega stranke i sastanke - ogročena je naša sagovornica.

 

Prema njenim riječima Nikolićeva tortura je išla toliko daleko da je prije godinu ipo dana uništio automobil jednoj njenoj koleginici.

 

- On je prosuo kiselinu na njen auto i nanio štetu od 6.000 eura. Kada je zatražila advokata od Centra, nisi htjeli da joj izađu u susret rekavši da je to privatna stvar između njih dvoje. Nažalost vidite kako je situacija završena tragično. Sve je ukazivalo na veliki problem - završava naša sagovornica.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.