x

Udaje se Ceca?!

Ceca Ražnatović je prije dva dana proslavila 44. rođendan! Folk zvijezda nekoliko godina tim povodom nije pravila zabavu, ali sada je riješila da to promijeni. U jednom beogradskom restoranu okupila je članove porodice i prijatelje, s kojima se veselila do jutra.

Na žurku je među prvima došla njena kćerka Anastasija, dok je sin Veljko malo kasnio. Tu su bili i roditelji Mira i Sloba, sestra Lidija i zet Predrag, prijatelji Dragan Marković Palma, Siniša Mali, Ivica Dačić, Marijana Mateus, Melina i Haris Džinović...

 

Mi smo povodom njenog rođendana zamolili astrologa Dušana Veličkovića da nam otkrije šta sve čeka balkansku zvijezdu. S obzirom na to da je Ceca na žurku došla u bijelom, pitali smo astrologa da li to sluti na udaju.

 

- Cecu čeka sreća na ljubavnom polju i ona će se udati za tri godine! Uskoro će uploviti u romansu, najozbiljniju do sada. Vezu će započeti sa muškarcem iz Amerike. Njega će najvjerovatnije upoznati na turneji - kaže astrolog.

 

S druge strane, Ceca ne vjeruje da će poslije Arkana imati novi brak.

 

- Ma kakvi, u mojom godinama to je besmisleno! Ko bi se udavao?! Bijela boja nije samo za nevjeste, već i za mlade žene - pravda se pjevačica i s osmijehom dodaje:

 

- Ne smijem da vam kažem šta sam sebi poželjela! Sad razumijem starije koji su mi govorili: „Eh, da su mi tvoje godine, a moja pamet“.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.