x

Udaje se Goca Tržan: Mladoženja Raša 14 godina mlađi!

Pop pjevačica Goca Tržan udaje se po drugi put, a mladoženja je 14 godina mlađi Raša Novaković, sa kojim je Goca već dvije godine u vezi, i koji je, inače, bubnjar u njenom bendu. Kako ``Blic`` saznaje, Goca je u posljednje vrijeme intenzivirala kontakt sa bivšim dečkom Markom Lakićevićem, i to je Raši bio alarm da prelomi i zaprosi pjevačicu.

``Goca i Raša su u stabilnoj vezi koja bi kad-tad rezultirala brakom. Oni i inače žive kao da su u braku, a Goca ne smatra da papir išta mijenja, te nije ni vidjela da postoji potreba da ozvaniče vezu. Zbog svega toga njegova prosidba je za nju došla kao iznenađenje, ali je ipak oduševljeno pristala da se uda za njega``, kaže izvor blizak ovom paru, i dodaje da datum vjenčanja još uvijek nije preciziran, ali svakako će biti u toku iduće godine.

Prema priči izvora, Gocina kćerka Lena, iz braka sa aktuelnim učesnikom rijalitija ``Farma`` Ivanom Marinkovićem, sjajno je prihvatila Rašu, te se on prema njoj ophodi kao pravi otac.

Na pitanje novinara da li bi potvrdila priču o svojoj udaji, Goca je kroz osmijeh rekla: ``Simpatična su mi vaša saznanja, ali ja to ne bih komentarisala!``

Izvor:blic.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.