x

Udovcu otkazalo srce tokom seksa sa prostitutkom !

Iznenadna smrt Huseina Halkića, 58-godišnjeg udovca iz Bihaća, te činjenica da je u njegovoj porodičnoj kući u utorak, kada mu je pozlilo, bila jedna ženska osoba koja se udaljila s lica mjesta, nagnale su policiju i Tužilaštvo USK da posumnjaju u uzrok njegove smrti. 

Srčani bolesnik 

Nezvanično saznajemo da je Halkić umro tokom seksa sa A. Z. (33) te da je prije toga u apoteci kupio neke tablete, zbog čega se priča da bi mogao biti prva žrtva ``vijagre`` u Bihaću. Umrli je, kako se nezvanično moglo saznati, bio srčani bolesnik, pa se pretpostavlja da mu je, najvjerovatnije, otkazalo srce.    

Medicinski radnici Doma zdravlja Bihać javili su MUP-u USK u utorak oko 12.30 sati da Halkić u njegovoj porodičnoj kući u Srebreničkoj ulici bb ne daje znakove života.

- Policijska patrola je osigurala lice mjesta, nakon čega je kriminalistički inspektor obavio uviđaj i upoznao dežurnog tužioca Idriza Begića. Kantonalni tužilac naredio je da tijelo bude prevezeno na Odjel patologije Kantonalne bolnice ``Dr. Irfan Ljubijankić`` - kazao je Fadil Balić, portparol MUP-a USK.

Nezvanično saznajemo da je policiju pozvala A. Z. (33), koja je i ranije Halkiću pružala seksualne usluge za 20 do 50 maraka. I toga dana Halkić je došao po nju, a na putu ka njegovoj kući zaustavili su se pored apoteke da on kupi neke lijekove. 

Bio na njoj

Po dolasku kući Halkiću je pozlilo tokom seksa sa A. Z. Dok se nalazio na njoj, on je u jednom trenutku pao, a uznemirena žena otrčala je do prve komšinice da zatraži pomoć. 

Kada su se ljudi počeli okupljati, ona je od straha i stramote pobjegla iz kuće i naknadno pozvala policiju. Patrola je zatekla mrtvog Halkića, koji na sebi nije imao odjeću. Njegov novčanik bio je pun kondoma. 

Toksikološko vještačenje

Postupajući tužilac Idriz Begić rekao nam je da će obdukcija tijela Huseina Halkića biti obavljena danas u 10 sati.

- Tačna je informacija da je nama poznata ženska osoba došla kod smrtno stradalog po dogovoru i da je bila prisutna kada mu je pozlilo - kazao Begić, koji je, također, naložio da se obavi i toksikološki nalaz krvi.

Izvor:Dnevni avaz/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.