x

Ujak kojem je prijetio smrću: Počeo se više drogirati oko Nove Godine, držali su ga doma 15 dana, testirali ga...

O stravičnom događaju, dvostrukom ubojstvu koje je počinio 19-godišnji Tin Šunjerga, oglasio se i Renato Storić, brat ubijene Silvane koji još je u šoku zbog teške tragedije koja je potresla njihovu obitelj, ali i cijelu Hrvatsku.


- Uočili su njegovi da ima nekih problema, a ja kao ujak koji radi u policiji sam im želio otvoriti oči. Drogiranje je počelo aktivnije oko Nove godine. Držali su ga doma 15 dana i sve je bilo po PS-u. Bio je spreman nastaviti školovanje - rekao je kroz suze Storić za 24 sata.

 

Roditeljima je, kaže, rekao da je droga samo hir, da nije ovisnik i da to radi zbog društva, no kako pišu 24 sata, mladić je navodno na narkotike trošio i hiljadu kuna na dan.

 

- Htio sam to spriječiti, da ih zavarava. Oni su ga držali pod kontrolom, testirali su ga i bio je uredan. To je sve bilo prividno - kaže ujak.

 

Kako smo već pisali, upravo je ujak, inače policijski inspektor, u nekoliko navrata prenio informacije sestri Silvani i zetu Marinu da im se sin povezuje s konzumiranjem narkotika i da se kreće u lošem društvu.

 

Tin Šunjerga navodno je zbog toga svojoj rodici koja studira u Rijeci, a preko nje i njezinu ocu, putem Facebooka uputio prijetnje smrću, uz poruku kako mu je ujak postao mrski neprijatelj.

(slobodnadalmacija.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.