x

Ukućani POBIJESNILI: Stanija ULAZI u Zadrugu?! Pominju i Kristijana! A honorar - DA SE SMRZNEŠ!

Jelena Golubović, Saška Karan i Lepi Mića burno su reagovali kada su saznali da bi Dobrojevićka trebalo da uđe u šou poslije novogodišnjih praznika, i to za nedjeljni honorar od 1.000 eura. Stanija Dobrojević bi trebalo da uđe u „Zadrugu“ već poslije dočeka Nove godine, zbog čega je zavladala pobuna među učesnicima rijalitija!

Najglasnija u protivljenju starletinom ulasku u šou očekivano je Jelena Golubović. Rediteljka je imala priliku da se „druži“ s Dobrojevićkom u pretposljednjoj sezoni „Farme“ i to iskustvo joj nije ostalo u lijepom sjećanju. Jelena je tada imala velike sukobe sa Stanijom, posebno kad se starleta protiv nje udružila s Kristijanom Golubovićem, pa joj je pobjeda za dlaku izmakla. Zato je ona najburnije reagovala kada joj je Lepi Mića saopštio da je načuo od produkcije da u „Zadrugu“ ulazi Dobrojevićka.

 

- Molim te, nemoj da nas pališ! Dosta nam je stresa. Ako ona uđe, ja napuštam rijaliti, ne dolazi u obzir da s njom budem pod istim krovom - uznemireno je rekla rediteljka.

 

Na opasku cimera da se uplašila Stanije, tačnije toga da će je opet pobijediti u finalu, Golubovićka je još više pobijesnila:

 

- Nije ona pobijedila nego Kristijan! On je pozvao i svoje glasače da glasaju za nju!

 

Osim nje, protiv starletinog ulaska u „Zadrugu“ su i Saška Karan, Sanja Stanković i još nekoliko takmičara koji smatraju da nije fer da se neko uključi u borbu za glavnu nagradu na polovini takmičenja. Prema saznanjima ``Kurira``, producenti sa Stanijom već duže vrijeme pregovaraju o učešću, a posljednja informacija je da Dobrojevićka stiže poslije novogodišnjih praznika.

 

- Stanija je trebalo u novembru da uđe u „Zadrugu“, ali smo se dogovorili s njom da to pomjerimo. Još uvijek najveću pažnju gledalaca privlači ljubavni trougao koji čine Sloba, Luna i Kija, pa nismo htjeli da Stanijin ulazak pokvari sve to. Zasad smo se s njom usmeno dogovorili da joj honorar na nedjeljnom nivou bude 1.000 eura - ispričao je izvor.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.