x

Umalo se ugušio: Džeju pozlilo, mora na hitnu operaciju!

Pjevaču Džeju Ramadanovskom nedavno je pozlilo, nakon čega je odmah otišao u Beč na preglede, i zakazana mu je hitna operacija srčanih zalistaka. Rodbina i prijatelji su veoma zabrinuti za Džeja, budući da on nije svjestan koliko je situacija ozbiljna i da mu je čak i život ugrožen.

- U prethodnih nekoliko mjeseci Džej osjeća zamor prilikom minimalnog hoda, posebno kada se penje uz stepenice, ali i tokom dužeg stajanja. Drugim riječima, bilo kakve aktivnosti koje su mu do nedavno bile normalne, sada ga umaraju! Međutim, Džej, kao i obično, nije ništa od toga shvatao ozbiljno! Čak ni ubrzan rad srca nije bio dovoljan alarm da se obrati ljekarima - kaže za ``Star`` izvor blizak pjevaču.

 

Kako navodi ovaj izvor, Ramadanovskom je toliko pozlilo prije nekoliko sedmica da je čak djelovalo kao da će umrijeti.

 

- Sva sreća, pa su sa njim bile dvije prijateljice koje su ga hitno odvezle u bolnicu! Iz čista mira počeo je da se guši, i to dok je ležao i odmarao se! Suhi kašalj ga je umalo udavio, bilo je jezivo... One su pozvale jednog od Džejovih najboljih prijatelja, inače muža naše veoma poznate glumice! On je munjevito reagovao i Džeja je odmah odveo na jednu privatnu kliniku u Beogradu nakon čega mu je uz pomoć svojih veza zakazao pregled kod jednog do najboljih kardiologa u Evropi, koji radi u specijalizovanoj klinici za kardiovaskularne bolesti u Beču - rekao je jedan od prijatelja Džeja Ramadanovskog.

 

Ističe da je Džeju već u Beogradu bilo bolje nakon ukazane hitne pomoći.

 

- Međutim, ljekari su mu skrenuli pažnju da mora ozbiljno da se liječi. Već sutra je odletio u Beč na privatnu kliniku gdje su urađene sve analize - dodao je ovaj izvor.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.