x

Umrla mu trudna supruga: 4 godine kasnije, na zajedničkim slikama ugledao je OVO - ŠOKIRAO SE!

Rafael Del Kol je nažalost izgubio svoju trudnu ženu Tatjanu u saobraćajnoj nesreći prije šest godina, a sve što mu je ostalo od Tatjane jeste njihova jednogodišnja kćerka Raisa.

Poslije nekog vremena, samohrani otac je otvorio blog, posvećen muškarcima sa sličnim iskustvom – sa djecom i bez supruga. Svrha bloga bila je da svi oni dijele svoja mišljenja, kao i savjete koji jedni drugima mogu biti od pomoći. Bez obzira na to, Rafaelu nije bilo bolje.

 

Njihova kćerka Raisa je vremenom sve više počela da liči na svoju majku, što mu je sa jedne strane stvaralo tugu, podsjećajući da Tatjana više nije živa, dok s druge bar ima neku uspomenu na svoju najveću ljubav.

 

Gledao je stare slike i šokirao se. Shvatio je da Raisa stravično liči na majku. Položaj tijela, ogrlica, cipele na štiklu – sve to je bilo identično. Upoređujući slike nekada, pre njene smrti, i sada – Raisa je “pokupila” stil svoje majke.

 

– I dalje smo u velikoj žalosti za njom, ali nam ove fotografije pružaju bar malo utjehe. Moja kćerkica raste u pravu ljepoticu. Živa je i zdrava i to mi je najbitnije – rekao je Rafael.

 

Sa Tatjanom je proveo 10 godina, I ubjeđen je da takvu ljubav nikada više neće naći.

(srbijadanas.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.