x

Union banka otvorila novu poslovnicu Grbavica u Novom Sarajevu!

Nova  poslovnica Union banke otvorena je danas u Novom Sarajevu, u Loris zgradi, ulica Topal Osman-paše 26. Savremeno uređena poslovnica u naselju Grbavica predstavlja nastavak realizacije planova Union banke o širenju mreže poslovnica i približavanja klijentima i poslovnim partnerima, a s ciljem osiguranja kvalitetne, profesionalne i pravovremene usluge za stanovništvo i poslovne subjekte.

„Nova poslovnica Union banke u Novom Sarajevu rezultat je pažljivog osluškivanja potreba tržišta, kao i želja naših sadašnjih, ali i budućih klijenata. Zbog toga danas otvaramo poslovnicu u Loris zgradi na Grbavici, kako bi bili bliže stanovnicima i pravnim licima u općini Novo Sarajevo. Ova općina je jedna od ekonomski najpotentnijih i najmnogoljudnijih sarajevskih općina i Union banka, kao jedina banka u državnom vlasništvu mora biti tu.“, izjavila je Anisa Šarić, direktorica Filijale Sarajevo Union banke. 

 

Također je istaknula da u posljednjih nekoliko godina Union banka intenzivno radi na razvijanju proizvoda i usluga koji će olakšati svakodnevni život stanovništvu, te pospješiti i unaprijediti poslovanje poslovnih klijenata Banke. Rezultat tih napora je činjenica da je Union banka postala neko ko postavlja trendove na tržištu stambenih kredita u FBiH, sa povoljnom i fiksnom kamatnom stopom, te uz dodatne pogodnosti koje ponudu ove Banke izdvajaju u odnosu na druge, a povodom otvaranja poslovnice “Grbavica” u Novom Sarajevu, Union banka je za sve buduće klijente pripremila mnogobrojne proizvode i usluge bez naknade do kraja godine.

 

Širenje poslovne mreže Union banke predstavlja nastavak kontinuiranog jačanja i razvoja poslovanja, što je rezultiralo činjenicom da je Union banka postala najveća banka sa većinskim domaćim kapitalom.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.