x

Upoznajte čovjeka koji je u Danskoj platio pola miliona eura za krštenje i kome je Ceca pjevala na slavlju!

O krštenju u Danskoj na kojem je pjevalo desetak naših pjevača, među kojima i Ceca Ražnatović, danima se govorilo i svi su se pitali ko je čovjek koji je iskeširao toliki novac – 500.000 eura za jedan dan! Riječ je o Jovici Žuržu, koji je sada otkrio da zaista jeste potrošio 500.000 eura… I tvrdi da bi opet isto učinio.

“Jeste, tako je, nisu slagali. I opet bih“, kaže Jovica, koji u intervjuu za “Srpski telegraf” ističe da je Cecin dolazak bila njegova želja.

 

“Ne žalim, to nam je bila želja i mi smo radili na tome da nam se ispuni. Ponovo bih isto uradio. Zadovoljni smo kako je pjevala i kakvu je atmosferu napravila. Godinama sam imao želju da nam pjeva Ceca na veselju, ali tu misao nikome nisam govorio. Ćutao sam dok nije došlo vrijeme da pravimo krštenje. Tada sam sinu rekao: Ceca nam dolazi, a ti, sine, odaberi sve druge koje hoćeš”.

 

Jovica se osvrnuo i na ružu od zlata koju je Ceca dobila na poklon, ali nije želio da otkrije koliko ju je platio.

 

“O cijeni poklona ne bih da pričam. Inače, Cecin poklon je bila ideja mog sina. Pored njega, u tome su učestvovale snajka i žena”, objasnio je Žurž.

 

Iako se na pomen pola miliona eura za jedan dan o Jovici mislilo da se bavi ko zna kojim poslom, ono što zaista radi potpuno je neočekivano. Kako je istakao, on u Danskoj posjeduje firmu za čišćenje kancelarija, objekata, održavanje poslovnih prostora, a istu je prije godinu dana otvorio i u Novom Sadu.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.