x

Uprava kluba SK Bosnia Online EU Teplice objavila novog partnera - Tržni centar Fontana Teplice!

Teplice (Češka republika) - Uprava sportskog kluba Bosnia Online EU iz Čeških Teplica je objavila oficijelnu informaciju o novoj saradnji sa novim partnerom kluba Bosnia a to je shoping centar Fontana Teplice.

Uprava kluba nije objavila više detalja o samoj saradnji ali predsjednik kluba Adnan Beganović je najavio nekoliko novih događaja veoma bitnih za klub. "Veoma značajan događaj za naš klub. Shoping centar Fontana je veoma bitan partner koji će nam biti veliki doprinos i podrška za bolje rezultate naših ekipa u budućem radu." izjavio je Adnan Beganović.

 

Naime partnerstvo sa shoping centrom Fontana Teplice je SK Bosnia Online EU Teplice objavila na svojim facebook stranicama a zatim je uslijedilo i obavještenje za fanove kluba o novoj saradnji. Fontana se nalazi u samom centru grada Teplice (Češka republika) a fanovima kluba Bosnia i građani Teplica su mogli zapaziti videospot SK Bosnia Online EU Teplice na velikoj LED TV koja se nalazi na shoping centru Fontana. 

 

Shoping centar je objavio na svojim facebook stranicama informaciju o novoj saradnji sa sportskim klubom Bosnia i napomenuo dolazak predstavnika kluba u talk show Fontana. Više detalja o predstavnicima kluba i samom učešču u talk show ćemo Vam objaviti u sljedećem članku. Napomenimo da je ekskluziva.ba medialni partner SK Bosnia Online EU Teplice i pokrovitelj za Bosnu i Hercegovinu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.