x

Uručena donacija Centru ‘’Duga’’ u Novom Travniku!

Zahvaljujući kampanji Jana – Voda s porukom, donacije udrugama koje skrbe o ugroženima stižu diljem Bosne i Hercegovine. Prepoznajući značajne napore koje Edukacijsko-rehabilitacijski centar ‘’Duga’’ u Novom Travniku čini u poboljšanju kvaliteta života osoba s umanjenim sposobnostima, Jana je omogućila donaciju potrebnih materijala za funkcioniranje i održavanje objekta u kojem štićenici borave. Osnovna djelatnost Centra ‘’Duga’’ je pružanje skrbi osobama s umanjenim sposobnostima izvan vlastite obitelji.

``Rad našeg i drugih sličnih centara u današnjim uvjetima je iznimno težak. Bez odgovornih pojedinaca i kompanija, kao što je to sada slučaj, ne bismo bili u prilici pružiti najbolju skrb našim štićenicima. U našem centru `Duga` svoj dom je pronašlo više od 90 osoba. Znajući koliko udruga treba pomoć, beskrajno smo sretni i zahvalni što je rad našega centra značajno pomognut. Zaista želimo da se ovaj val pozitivne energije, dobrih djela i poruka ljubavi prenese što dalje``, kazala je ravnateljica Centra ``Duga`` Sonja Nikolić Jurišić.

 

Putem stranice www.vodasporukom.com u proteklom mjesecu sakupljene su humane Jane kapljice, koje su pretočene u donaciju. Pomoć socijalno ugroženim pojedincima i udrugama kroz humanitarne projekte cilj je kampanje  Jana - Voda s porukom, uz želju da svi budemo izvor inspiracije i potičemo na pozitivne osjećaje.

 

Jana nastavlja s humanitarnim aktivnostima. Naredna udruga čiji će rad pomoći Jana - Voda s porukom je ``Nova Generacija`` iz Banje Luke. Pridružite se i vi posjetom stranici www.vodasporukom.com, poruke dijelite na društvenim mrežama i pomozite prikupljanje humanih kapljica koje će biti pretočene u donacije. Svaka kapljica je korak bliže realizaciji dobrog djela, a dobro se dobrim vraća.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.