x

Uručeni automobili dobitnicama nagradne igre Konzuma!

Snježana Pajo i Aleksandra Žerajić preuzele su jučer ključeve atraktivnih automobila Golf 7 osvojene u prvom valu velike nagradne igre Konzuma „Nagrađujemo vašu vjernost“. Sretne dobitnice nagrade su preuzele na fantastičnoj zabavi koju je Konzum organizirao na platou ispred sarajevskog BBI centra. 

Brojni posjetitelji imali su priliku čestitati sretnim dobitnicama automobila, ali i ostalih vrijednih nagrada, te uživati u bogatom zabavno-muzičkom sadržaju koji je upotpunio popularni muzičar Deen. 

 

„Drago nam je da su prvi automobili otišli u ruke dvije dame koje nisu krile radost što je baš njihov nagradni kupon izvučen među više  od 500.000 popunjenih  kupona. Nagradnu igru organizirali smo u sklopu obilježavanja našeg važnog jubileja, 10 godina uspješnog poslovanja Konzuma u BiH, i ovo je način da se odužimo našim cijenjenim kupcima za vjernost koju su nam poklanjali svih ovih godina. U toku je drugi val nagrade igre koji će trajati do 2. juna, a za sve naše kupce predviđen je isti nagradni fond kao i u prvom valu. Pozivam Vas da igrate našu nagradnu igru, jer možda se upravo vama osmjehne sreća i osvojite ove vrhunske automobile.“, istakla je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga u Konzumu.  

 

Putovanja u Makrasku za 2 osobe dobili su Nermina Alivuk i Cvijeta Čorić, mobilne telefone Samsung Galaxy S5 Nermin Salkić i Anđa Aranbašić, tablete Lenovo IdeaTab A 5500 A8-50 osvojili su Željana Kožul i Mirko Pavličić, a poklon kupovine u Konzumu Boris Jovčić i Sanda Ješić.

 

Nagradna igra ove godine ima više valova, a trenutno je u toku drugi val nagradne igre koji je počeo 4. maja i trajat će do 2. juna.  U nagradnoj igri mogu učestvovati svi cijenjeni kupci koji u navedenom periodu obave kupovinu u minimalnom iznosu od 10 KM. Zauzvrat će za svakih potrošenih 10 KM dobiti jednu naljepnicu koju će lijepiti u nagradnu knjižicu. Popunjenu knjižicu kupci će moći ubaciti u za to predviđene kutije u Konzum prodavnicama širom BiH.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.