x

Uščuplić: Nismo iskoristili svoje šanse!

Kod fudbalera i trenera Sarajeva nakon utakmice protiv Atromitosa ostali su pomiješani osjećaji jer unatoč dobroj igri i terenskoj dominaciji, ‘bordo divovi’ su pali na Koševu s 2:1.

“Iskusna su ekipa što smo znali i prije. Iz tri šuta dali su nam dva gola i pritom i čestitam. To su igrači koji su igrali u engleskoj Premier ligi i to je prevagnulo. Atromitos je igrao strpljivo i čekao svoju situaciju. Mi nismo iskoristili naše šanse i polušanse”, prvi su dojmovi trenera Sarajeva Dženana Uščuplića nakon domaćeg poraza u trećem pretkolu Evropske lige.

 

Unatoč porazu golman Dejan Bandović isijavao je optimizmom.

“Zadovoljan sam igrom, pokazali smo da se možemo nositi s momčadima iz liga koje su ispred nas. Dominirali smo 80 minuta, primili dva gola iz dvije greške. To nam se osvetilo zbog manjka iskustva. Publici se zahvaljujem na podršci, nakon poraza su ostali navijati”, rekao je čuvar mreže Sarajeva, koji vjeruje da u uzvratu mogu izboriti prolaz”

 

“Mi se nećemo predavati, idemo pobijediti, nećemo odustati od napadačkog stila igre. Bit će teško, ali treba vjerovati. Moramo se brzo vratiti jer počinje Premijer liga BiH, nema mjesta tuzi.”


Izvor: sport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.