x

Uščuplić: Šanse u Norveškoj su 50-50!

Sarajevo je na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase u 2. pretkolu Europske lige izgubilo 1:0 od norveškog Haugesunda i tako umanjile šanse za prolazak dalje. Trener bordo tima Dženan Uščuplić ističe kako njegova ekipa jednostavno nije imala sreće, prenosi Goal.

“Momci su maksimalno odradili sve što smo se dogovorili prije utakmice. Iskreno, u nogometu je potrebna sreća koju mi nismo imali večeras, s obzirom da smo većinu utakmice dominirali na terenu. Nametnuli smo svoju igru, pucali deset puta po golu, ali nismo imali sreće da postignemo gol”, rekao je strateg Sarajeva pa nastavio:

 

“Mislim da je ovo prvo poluvrijeme i ja im čestitam. Mislim da ovaj poraz neće psihički utjecati na igrače. Igrali smo onako kako smo željeli, ali nismo iskoristili šanse. Nema razloga da budemo nezadovoljni, imamo drugu utakmicu i probat ćemo postići gol i odigrati bolje.”

 

“Mislim da su šanse u Norveškoj 50-50, imat ćemo dobar teren i dobre uvjete. Možemo odigrati dobro i pobijediti”, zaključio je Uščuplić.

 

Izvor: sport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.