x

Uskoro na OBN-u 4. sezona serije Elif!

Nakon što je najdugovječnija moderna turska serija Elif doživjela pred bosanskohercegovačkom publikom i svoj 600. nastavak, uskoro nas očekuje i nova 4. sezona.  Iako je bio najavljen kraj nakon treće sezone, publika u 15 zemalja odlučila je da i dalje želi gledati priču o obitelji Emiroglu i simpatičnoj djevojčici Elif.

Sada je već jasno kako je Elif do sada najgledanija turska serija u BiH, jer nijedna nije imala tako visoke rejtinge s toliko mnogo epizoda. Producenti su s razlogom odlučili snimiti i novu sezonu, koju će gledatelji TV OBN moći pratiti od 04. listopada. Publika u petnaest zemalja svijeta, koja trenutačno prati zbivanja oko obitelji Emiroglu, rekla je jasno putem rejtinga kako želi još nastavaka. Kako bi im ispunili tu želju, producenti i autori serije uvode nove likove, usložnjavaju priču i ponovno uspijevaju prikovati gledatelje uz TV ekrane. Nakon što je serija porušila sve rekorde u Indoneziji i osvojila njihovu najveću TV nagradu, isto se događa i u zemljama Latinske Amerike. U Čileu i Kolumbiji Elif je redovito na 30% sharea, što je veliki uspjeh s obzirom na tradiciju sapunica koje imaju te zemlje.

 

“Nova sezona će po obećanjima producenata donijeti velike preokrete, a kada je u pitanju glumačka postava sviju očekuje veliko iznenađenje. Do tada uživajte u aktualnoj sezoni koju OBN emitira u 20 sati radnim danom,“ kaže PR TV OBN Saša Martić.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.