x

Uspješno održan event u Sarajevu: Studio Glamorous Makeup organizovao obuku sa praksom!

Studio `Glamorous Makeup` - ŠKOLA ŠMINKANJA je 19. novembra u Hotelu Hayat organizovala event, koji je obradovao sve dame. Riječ je o obukama za početnice u šminkanju, koje su učile dvije zahtjevnije tehnike: `Cut crease` & `Smokey eye`. Organizatori događaja su Ilderina Šljivo i profesionalni šminker i edukator Merjem Nuhić. Sponzori ovog druženja su bili kozmetička kuća `ČIČA` iz Kiseljaka i Avon. Sljedeća obuka za dnevni i večernji make-up zakazana je za 03. i 04. decembar - obuka traje 12 sati, to jeste 6 sati po danu.

Studio `Glamorous Makeup` vam nudi kurseve na kojima je potpuna pažnja posvećena samo VAMA! Bez pretrpanih grupa, shvatajući da se znanje najkvalitetnije prenosi u radu sa malim brojem polaznika. 

 

Posebno su ponosni na kvalitet njihove obuke, koja polaznice vodi na putovanje od početnika do kvalitetnog šminkera sigurnog u sebe i svoje vještine!

 

Šta obuhvata obuka?

 

- Uvod u profesionalno šminkanje;

 

- Šta je šminkerski posao, pribor za rad, higijena, poznavanje šminke i materijala za rad, tipovi kože, puderi prema tipovima kože, teniranje, korekcije korektorom, konturisanje lica i sjenčenje, osnovi profesionalnog šminkanja, tehnika cut crease i tehnika smokey eye. 

 

Predznanje nije potrebno, pribor i materijal za obuku su obezbijeđeni.

 

Detaljne informacije vezano za događaje 03. i 04. decembra možete potražiti na Facebook stranici: 
https://www.facebook.com/skolaglamorousmakeup

 

Za sve dame, tu je i Instagram profil: 
https://www.instagram.com/skolasminkanja/

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.