x

Utakmica u Srbiji se pretvorila u pravi cirkus!

Posljednja utakmica 17. kola srbijanske Superlige između Spartaka iz Subotice i Borca iz Čačka pretvorila se u pravi cirkus, najviše zahvaljujući glavnom sucu utakmice.

Sve je bilo u redu dok u finišu prvog poluvremena nije dosuđen jedanaesterac za domaći tim, pri rezultatu 1:0 za Borac. Tada su fudbaleri tima iz Čačka okružili suca žestoko protestujući zbog penala, a on je odlučio isključiti čak dvojicu fudbalera zbog prigovora.

 

Jedan od njih je bio i Amer Dupovac, nekadašnji stoper Sarajeva, koji je sa saigračem Jovanovićem morao napustiti teren prije završetka prvog poluvremena.

 

Savković je sa bijele tačke poravnao na 1:1, a zatim su početkom drugog poluvremena fudbaleri Borca iz Čačka sjeli na teren i okrenuli leđa protivničkim fudbalerima i glavnom sucu. Kada su završili sa svojim malim protestom, šou je pripao golmanu Borca koji je ispucavao loptu van stadiona svaki put kada bi ona došla do njega.

 

Spartak je na kraju slavio sa 3:1, ali nakon utakmice se definitivno najmanje priča o rezultatu i igri na terenu koja je pala u treći plan.

 

Izvor: Sportsport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.