x

Utakmica u organizaciji `Otvorene mreže` !

Otvorena mreža svakodnevno pokušava spasiti život više. Tako se i zove novi sportsko – humanitarni projekat -  „Jedan život više“, koji Otvorena Mreža realizuje uz pomoć Nogometnog Fudbalskog Saveza BiH. Utakmice će se igrati u D1 dvorani KSC Skenderija 26.12. u 18:00 sati, a ulaz iznosi simbolične dvije marke. Sportski i estradni asovi uz pomoć tima Otvorene Mreže i novinara igrat će za sve one kojima je pomoć zaista potrebna.

U ponedjeljak, 24. decembra je održana press konferencija u prostorijama TV PinkBH u 12 sati gdje su se skupili sportsko – novinarski asovi Elvir Bolić, Bulend Biščević, Sinan Sinanović, Darko Došlo i autor svega dobrog što Otvorena Mreža radi – Almir Čehajić Batko i Almir Murtezić ispred NFS BiH.

Početni udarac izvest će Alen Maslo, čovjek koji je bio otpisan od strane doktora, ali uz nadljudske napore danas je Alen Maslo zdraviji nego ikad i odličan je pokazatelj svim korisnicima programa Otvorene Mreže da ne gube nadu i da ustraju u svojoj borbi. 

``Ko ne bude u mogućnosti da prisustvuje utakmici, jedinstveni brojevi Otvorene Mreže su 1330 i 1350. Zovite, budite dio naše priče. Ko spasi jedan život, kao da je spasio cijeli svijet.`` – rekli su iz udruđenja.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.