Uzbudljiva priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim: Stiže nova serija ``Imperija`` na TV Pink BH

21.02.2017 18:00
uzbudljiva-prica-koja-nikoga-nece-ostaviti-ravnodusnim-stize-nova-serija-imperija-na-tv-pink-bh-main

Kad: 21.02.2016. u 20:00

Gdje: TV Pink BH

 

Od utorka, 21. februara od 20 sati na TV Pink BH moći ćete da pratite sasvim drugačiju telenovelu, ovog puta u brazilskoj produkciji.

Serija ``Imperija`` je 2014. godine osvojila Emmy nagradu za najbolju telenovelu, a scenario potpisuje proslavljeni Aginaldo Silva koji je jednom prilikom izjavio da je serija autobiografska.

 

Glavni zaplet, ali i ljubavni trougao nastaje kada se Hose Alfredo zaljubi u Elianu koja je udata za njegovog brata. Kako je njihova ljubav nemoguća, jedino što mogu da učine je bjekstvo. Hose bira sudbinu zaveden snagom ljubavi. A da li je veća snaga moći ili igra sudbine?

 

Priča počinje 1989. Hoze Alfredo de Medeiros je mladić koji se ludo zaljubljuje u svoju snahu, Elianu, koja je starija od njega i udata za njegovog brata, Evalda. Njih troje žive u istoj kući. Kada Evaldo bude saznao za vezu između Hoze Alfreda i Eliane, dvoje ljubavnika ne bi li izbjegli probleme, odlučuju da pobjegnu iz Rio de Žaneira. Njihove planove sprječava Kora, Elianina sestra, koja uspijeva da ih razdvoji.

 

Hoze sam napušta grad, odlazeći u nepoznatom pravcu. Na tom putu sreće Sebastia, koji ga nagovara da mu se pridruži u potrazi za dragim kamenjem i odvodi ga u Švicarsku, gdje Hoze upoznaje Mariju Martu, djevojku koja potiče iz ugledne porodice i koju ženi kako bi mu uticaj njenog porijekla pomogao da se ostvari u visokom društvu. Ali, to nije dovoljno. Kako bi se probio do tržišta dragog kamenja, zbližava se i sa Marijom Žoakinom, poslovnom ženom koja je na čelu jedne portugalske firme. Ona će ga uvesti u šverc dragog kamenja, ne bi li lakše i brže došao do željenog novca. Na putu ambicije, pri stvaranju svoje imperije, Hoze Alfredo biće spreman i da ubije.

 

Godine prolaze i Hoze Alfredo je sada već razveden od Marije Marte. Njen jedini cilj je da život bivšeg muža pretvori u pakao. Zbog toga želi da zaposli svoje troje djece u firmi Žoaleria Imperio, firmi koju je Hoze stvorio i zahvaljujući kojoj je postao milioner. Osvetnički plan je da uz pomoć djece preusmjeri novac bivšeg muža i dovede firmu do stečaja. Troje djece razvedenog para čine uobražena Marija Klara, ambiciozani Hoze Pedro i razmaženi Žoao Lukas. I dok Marija Marta priprema svoju osvetu, Hoze Alfredo je posvećen objavljivanju svoje enciklopedije širom sveta,ali i sastancima sa svojom ljubavnicom Marijom Isis, nimfomankom iz unutrašnjosti čiji je san da postane model. Međutim, njena veza sa starijim muškarcem zapravo je ``projekat``, koji je isplanirala njena porodica ne bi li od Hoze Alfreda izvukla pozamašnu sumu novca.

 

Hoze Alfredova imperija počinje da se ruši, kada ružičasti dijamant iz Južne Afrike, simbol statusa i moći, nestane sa planine Roraima. U svojoj tajanstvenoj misiji, Hoze vjeruje da će sve poći nizbrdo ukoliko ne pronađe svoj omiljeni dragi kamen i ne oslobodi se lažnog sjaja koji je ostao na njegovom mjestu. Situacija postaje još napetija po Hozea, kada Kora, sestra njegove bivše ljubavnice, ponovo uđe u njegov život i otkrije mu da sa Elianom ima vanbračnu kćerku, Kristinu.

 

Na šta će glavni junaci ove telenovele biti spremni u borbi za ljubav i imperiju? 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.