x

Uživanje u bojama uz Avon mark. Gel Shine lakove za nokte!

Proljeće voli boje, a Avonova mark. makeup linija donosi čak 9 novih nijansi vašeg omiljenog mark. gel laka za nokte! Raznolika paleta boja, od veselog žutog ljetnog svitanja do plave morske lagune, za pravu ljubiteljicu šminke koja se kroz svoj make-up želi izraziti i stvarati umjetnost. U umjetnosti, prazno je platno pozivnica za pokretanje uma, buđenje kreativnosti i vlastitog izražavanja kroz boju, oblike i teksture. U manikuri, tvoji su nokti tvoje platno. Oslikaj ih i uživaj u stvaranju. #makeyourmark.

Mark. Gel lak za nokte posebno je omiljen među ljubiteljicama lakova jer svojom strukturom, sjajem i postojanošću pruža alternativu gel manikuri, bez upotrebe UV lampe. Korištenjem mark. Gel Shine završnog gel laka za nokte (Top Coat) duplo ćete produžiti postojanost vaše manikure.

 

Vrući proljetni trendovi dolaze iz Avona!

 

Nove nijanse mark. gel lakova za nokte od sada su dostupni u katalogu kampanje 07 i to na posebnoj ponudi: bilo koja 2 za 7,90.

 

Mark. portfolio nudi raznoliku paletu sa svim potrebnim proizvodima za pravu ljubiteljicu šminke koja se kroz svoj make-up želi izraziti i stvarati umjetnost. Od pjenaste podloge za lice koja uz laganu teksturu i mat završetak savršeno prekriva nesavršenstva kože do Bold ruža za usne s 50% više pigmenta boje. Ova kolekcija uključuje i tuševe i olovke za oči, pudere i podloge, sjajila i ruževe za usne, lakove za nokte, rumenila, sjene za oči, korektore, bazu za sjenu, sprej za fiksiranje mak-upa, maskare, proizvode za oblikovanje obrva i još mnogo proizvoda koji će olakšati svakodnevno šminkanje.

 

Ukoliko je makeup vaša umjetnost, mark. je pravi izbor za vas.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.