x

VASKRS U DOMU SEKE ALEKSIĆ: Ovako je ukrasila prazničnu trpezu!

 

Pjevačica Seka Aleksić uživa u prazničnim danima, a preko društvene mreže Fejsbuk podijelila je fotografije na kojima je pokazala kako je spremila vaskršnju trpezu. Poznato je da Seka i njen suprug Veljko vole da ugoste rodbinu i prijatelje u svom domu, pa se pjevačica potrudila da njen dom izgleda savršeno. Pjevačica je svoja vaskršnja jaja ukrasila, neka tradicionalnim metodama, i dekupaž tehnikom, koje je isprobala prvi put i izgleda divno.

 

 

 

Poznato je da voli da provodi vrijeme u kuhinji i da priprema specijalitete, a veoma kreativno i veselo, u duhu praznika, spremila je trpezarijski sto. Kako je rekla njen suprug najslađe voli ručak koji mu ona spremi. A s obzirom na to da već dugo redovno vježba, ne treba da brine zbog viška kalorija koje se tokom prazničnih dana unesu.

 

Kako je rekla njen suprug najslađe voli ručak koji mu ona spremi. A s obzirom na to da već dugo redovno vježba, ne treba da brine zbog viška kalorija koje se tokom prazničnih dana unesu.


"Praznici su prilika kada je porodica na okupu, kada su tu oko nas svi oni bliski i dragi ljudi, kada jedni drugima možemo da se posvetimo i zajedno uživamo u istinskim vrijednostima", rekla je Seka o praznicima.

 

Izvor:Kurir

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.