x

VELIKA AKCIJA GRAND KAFE U CIJELOJ BiH: Sve vjerne potrošače omiljene Grand kafe, pored mirisa i ukusa, od sada očekuje i siguran dobitak!

Danas je u Coloseum Clubu održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljena velika nagradna igra Grand kafe pod nazivom „Vidim ti siguran dobitak“, koja je jedinstvena na teritoriji cijele BiH po tome što svako ko sakupi dobija!

Coloseum Club

Terezije bb (KSC Skenderija)

+387 33 250 860

„Ono po čemu je Grand kafa poznata, jeste prije svega stalan kvalitet, koji označava i naš korporativni slogan – I miris i ukus - poznat u čitavom regionu.  Ponosni smo na naš najsavremeniji pogon za proizvodnju kafe u Bosni i Hercegovini, u kome se uz pomoć tima stručnjaka obezbjeđuje konstantan, vrhunski kvalitet proizvoda Grand kafe,“ istakao je Andrej Bele, generalni direktor Strateškog poslovnog područja kafa Atlantic Grupe.  

 

Uz priču o kvalitetu stoji i briga o potrošačima, po čemu je Grand kafa takođe poznata, a to se potvrđuje i u ovoj nagradnoj igri, u kojoj Grand kafa svim vjernim potrošačima Grand Gold i Grand Aroma kafe daruje vrijedne poklone – Metalac posuđe. 

 

„Naš cilj je da nagradimo sve ljubitelje Grand kafe, jer da bi dobili svoj poklon, potrebno je samo da rade to što vole, da uživaju u svojoj omiljenoj Grand kafi i sakupljaju poene sa pakovanja. Kada sakupe dovoljan broj poena, sve što treba da urade je da pozovu besplatan broj telefona EuroExpress brze pošte i dobiće željeni poklon na kućnu adresu. U pitanju su zaista vrijedni pokloni, kvalitetno posuđe renomiranog proizvođača Metalac, dobrodošlo svakom domaćinstvu,“ izjavila je Nina Cvetković, senior brend menadžer u Grand kafi.  

 

U velikoj akciji Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“ učestvuju pakovanja Grand Gold i Grand Aroma kafe od 200g i 500g na kojima su odštampani poeni u vrijednosti 2 ili 5. Potrebno je da potrošač isjeca poene sa dna pakovanja (poen sa brojem 2 sa 200g ili 5 sa 500g) i kada sakupi potreban broj poena za željeni poklon, pozove besplatni telefon EuroExpress brze pošte 0800 51 100. Poklone može da preuzme odmah u najbližoj poslovnici EuroExpressa ili da ga poruči na kućnu adresu. 

 

Za sakupljenih 30 poena sa pakovanja Grand kafe učesnici dobijaju na poklon teflon tavu, za 40 poena duboku tavu, a za 50 poena Grand kafa im poklanja šerpu sa staklenim poklopcem. Pokloni se mogu preuzeti u periodu od 15.05.2015. do 13.07.2015. godine.

 

Više informacija o nagradnoj igri Grand kafe mogu se pronaći na  www.grandkafa.com 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.